Podjetje Smithers-Oasis

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1954, ko je V.L. Smithers naredil prvi kos revolucionarne gobe, ki lahko zadržuje vodo. Danes je podjetje Smithers-Oasis vodilno podjetje na svetu v proizvodnji in prodaji cvetličarske gobe, gobe za podtaknjence ter hrane za cvetje. Blagovna znamka OASIS® je danes najbolj prepoznavna znamka v cvetličarski industriji na svetu.Naša mreža podjetij po svetu nam omogoča, da lahko ponujamo izdelke in storitve primerne za vsak trg, ne glede na različne kulture in navade. Vsa naša podjetja imajo enak cilj - ponujati izdelke, rešitve, izobraževanje in tehnike ter navdih cvetličarjem in oblikovalcem skozi dolgoročno partnerstvo in sodelovanje.
Naši partnerji, grosisti in distributerji, skrbijo za to, da cvetličarji in vrtnarji lahko uporabljajo OASIS® izdelke pri vsakodnevnih izzivih in oblikujejo svoje kreacije ter uspešno opravljajo svoje delo. 

Podjetje Floralife, Inc. pa že več kot 70 let izdeljuje in prodaja kompletno linijo izdelkov za pravilno nego cvetja. Podjetje Floralife, Inc. je bilo prvo podjetje, ki je daljnega leta 1938 izdelalo hrano za cvetje, in je bilo tudi prvo podjetje, ki je na trgu ponudilo hranila za cvetje na vodni osnovi.